Serveis

Obres

Nova construcció, reformes, rehabilitacions, instal·lacions elèctriques, telecomunicacions, xarxa...


Butlletí elèctric

Realització del Butlletí elèctric de reconeixement d'instal·lació elèctrica de Baixa Tensió i Certificat d'instal·lació elèctrica en Baixa Tensió.


Gestor energètic

El cost de l'electricitat a l'Estat espanyol és el quart més elevat a Europa, segons recull l'Eurostat (dades relatives a 2015)


Il·luminació

La il·luminació és una de les parts més importants del nostre habitatge, local... i no sempre és fàcil trobar les millors solucions.

Contracta el nostre servei d'il·luminació i no et preocupis buscant en milers de catàleg i aplics i deixà que nosaltres ens ocupem de fer-te un projecte segons el teu pressupost.

 


Protecció contra Sobretensions

Revisió, estudi i muntatge de les proteccions necessàries contra sobretensions transitòries (llamps) i permanents (errors i/o deteriorament de les línies elèctriques) en les llars i locals.


Solar fotovoltaica

Creiem en la necessitat d'un canvi en el model energètic cap a un desenvolupament sostenible, mitjançant la implantació de les energies renovables, les quals han arribat a un punt de maduresa arribant a ser competitives respecte als mitjans de generació convencionals.


INSTAL·LADOR AUTORITZAT EN BT
CATEGORIA IBTB
REIE - 00-5005946
Inscrit el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya

INSTAL·LADOR AUTORITZAT EN TELECOMUNICACIONS
CATEGORIA A

RITC - 23146
Inscrit el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya


 

Tel. 620 42 60 18 Email: electricitat@xandri.es