SIMON 100 iO

Simon 100 iO o com domotitzar la teva instal·lació

Nova col·lecció de mecanismes elèctrics simon 100 per commemorar els 100 anys de l'empresa, aquesta nova sèrie marca uns abans i després en els mecanismes elèctrics.

 

Amb aquesta nova tecnologia podem domotitzar la instal·lació sense necessitat de reformar el nostre habitatge, els mateixos mecanismes són els encarregats de rebre, enviar i gestionar totes les ordres que vulguem donar a través d'una app.

L'endoll HUB iO de simon és un element imprescindible en la instal·lació, el seu mode de funcionament està basat en la tecnologia sense fils Z-wave Plus aconseguint que tots els dispositius es connecten entre ells convertint-se en emissors i receptors, gràcies a aquest sistema podem, mitjançant una app controlar la nostra instal·lació elèctrica. Això ho aconseguim sense necessitat de tenir internet, ja que l'endoll HUB iO utilitza els protocols Wireless.

 

Si la instal·lació la volem controlar a distància sí que és indispensable tenir internet al nostre habitatge, en el cas de ser una segona residencia i de no voler tenir aquesta despesa, la solució passaria en instal·lar un roter 4g amb targeta de dades, d'aquesta manera no haurem de pagar una quota fixa cada mes.

UN MÓN D'EXPERIÈNCIES.

iO Simon revela les seves possibilitats a través d'un món ple d'experiències que podràs seleccionar i adaptar al teu ritme de vida.

Mitjançant la senzilla instal·lació de components iO Simon, posem al teu abast una oferta de solucions per activar el teu espai i trobar noves formes de relacionar-te amb ell i amb qui l'habita.

Per això, els equips s'han dissenyat tenint al cap aquest nou món.

CONFIGURA LA TEVA EXPERIÈNCIA A TRAVÉS DE L'APP.
Així de senzill:

EXPERIÈNCIA "BONA NIT".
Estalvia't haver de passar habitació per habitació per deixar-ho tot llest. Decideix un sol cop l'ambient que vols tenir mentre dorms amb només prémer un botó.

EXPERIÈNCIA "LLAR DOLÇA LLAR".
La teva casa es posa a punt per donar-te la benvinguda com més t'agrada.

EXPERIÈNCIA "SIMULADOR DE PRESÈNCIA".
Preveuen robatoris impedint que sàpiguen quan ets a casa o no.

EXPERIÈNCIA "CAPITÀ PLANETA".
Converteix les normes energètiques de la teva casa en un joc i descobreix qui les compleix millor.


EXPERIÈNCIA "ESTALVI RESPONSABLE"
Controla el consum de les principals fonts de despesa energètica de la casa

Escribir comentario

Comentarios: 0

INSTAL·LADOR AUTORITZAT EN BT
CATEGORIA IBTB
REIE - 00-5005946
Inscrit el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya

INSTAL·LADOR AUTORITZAT EN TELECOMUNICACIONS
CATEGORIA A

RITC - 23146
Inscrit el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya


 

Tel. 620 42 60 18 Email: electricitat@xandri.es