Blog - LLUMS DE SILICONA

LLUMS DE SILICONA

Llums de silicona i portalàmpades penjats del sostre, molt flexibles i decoratives. Juga amb els diferents colors disponibles. Depenent del model els pots trobar en groc, blanc, lila, negre i vermell. Un punt a favor d'aquestes llums de silicona i portalàmpades penjants és el preu. Són llums barates pel que estan a l'abast de tothom i de tots els projectes, tant si les vols instal·lar a casa teva o per a un local comercial, restaurant o bar.

Escribir comentario

Comentarios: 0

INSTAL·LADOR AUTORITZAT EN BT
CATEGORIA IBTB
REIE - 00-5005946
Inscrit el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya

INSTAL·LADOR AUTORITZAT EN TELECOMUNICACIONS
CATEGORIA A

RITC - 23146
Inscrit el registre corresponent de la Generalitat de Catalunya


 

Tel. 620 42 60 18 Email: electricitat@xandri.es